Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να αντικαταστήσουν τις φανέλες τους με το όνομα του Μέισον Γκρίνγουντ στην πλάτη με άλλες, έχουν πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν.
Ο Μέισον Γκρίνγουντ ήταν ένας από τους παίκτες που απολάμβαναν μεγάλης στήριξης από το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο, όμως η τελευταία εβδομάδα έχει φέρει τις δύο πλευρές στη ρήξη.
Αιτία οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του παίκτη, Χάριετ Ρόμπσον, για τον ίδιο, που είχαν ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου και να είναι τρεις ολόκληρες ημέρες υπό κράτηση από την αστυνομία του Μάντσεστερ, πριν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «εξαφανίσει» τον παίκτη από όλες τις δραστηριότητές της ενώ αθλητικές εταιρίες έχουν διακόψει τη συνεργασία μαζί του, με αρκετούς φιλάθλους από την πλευρά τους να εκφράζουν την επιθυμία να επιστρέψουν στο σύλλογο φανέλες με το όνομά του.