Η ΑΕΛ το πάλεψε κόντρα στον Απόλλωνα, αυτή την φορά είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της και ίσως η τοποθέτηση του προπονητή της μετά το παιχνίδι, ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει να είχε μια βάση.
Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα η ουσία είναι ότι η φετινή ΑΕΛ, έχει απογοητεύσει με την παρουσία της. Σε μια χρονιά που το καλοκαίρι όλα ξεκινούσαν ιδανικά, με δυνατές μετεγγραφές, αύξηση στον προϋπολογισμό, και οριοθέτηση στόχων που έφταναν μέχρι και το πρωτάθλημα οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών που έδειχναν.
Για το τι πήγε λάθος πολλά μπορούν να λεχθούν. Από τις καλοκαιρινές μετεγγραφές που δεν της βγήκαν, από την προσέγγιση που είχε σε κάποια παιχνίδια , από την απουσία καλού κλίματος, ή και ακόμα και από τον παράγοντα τύχη που φέτος της γύρισε την πλάτη.  Αυτά επί του παρόντος.
Τα πράγματα είναι αρκετά ζόρικα για την ομάδα που περιμένει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα για να δει αν η φετινή χρονιά θα έχει και συνέχεια. Το κύπελλο είναι ο μόνος τρόπος που έχει απομείνει στην ΑΕΛ για να πετύχει διάκριση. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα αρχίσει να σκέφτεται την νέα χρονιά.