Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε εκ νέου στα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση και την επίθεση σε ποδοσφαιριστές τους.
«Το περιστατικό με τους ποδοσφαιριστές μας και το μέλος της προπονητικής ομάδας, πρέπει να δείξει η πολιτεία να δείξει αποφασισμένη να τα πατάξει. Τους έτρεχαν από πίσω στις γειτονιές, τους πετούσαν μπουκάλια, τους έφτυναν και τα πράγματα θα μπορούσαν αν εξελιχθούν χειρότερα. Δεν λειτούργησε σωστά ο μηχανισμός της αστυνομίας και η πολιτεία πρέπει να δείξει ότι υπάρχουν νόμοι και ότι τηρούνται οι νόμοι. Δεν δεόμαστε ότι στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά, η Κύπρος δεν είναι τέτοια χώρα, είναι μια φιλόξενη χώρα με καλούς ανθρώπους και οι λίγοι είναι το πρόβλημα. Περιμένουμε να δούμε ποιες ενέργειες να κάνει η πολιτεία, πόσοι θα συλληφθούν, πόσοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και πόσοι θα τιμωρηθούν και ποια τιμωρία θα επιβληθεί»
είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Τέτοια περιστατικά τα καταδικάζεις χωρίς να λες αλλά. Να έχεις το σθένος να μπαίνεις απέναντι τους. Δεν υπήρχε αστυνομία ούτε στο περιστατικό, ούτε έξω από τα αποδυτήρια μας Αν αποφάσισε ο όχλος να ερχόταν στα αποδυτήρια μα δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Οπαδοί της Ανόρθωσης βρίσκονται ν μερικά μέτρα από το γήπεδο πριν το παιχνίδι, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος. Έριχναν φωτοβολίδες και αυτή η μερίδα δημιούργησε επεισόδια. Σεβόμαστε την ιστορία της Ανόρθωσης και τους φιλάθλους της και η φιλοξενία ήταν άψογη. Δεν θέλουμε να στιγματίσουμε όλους τους φιλάθλους της Ανόρθωσης. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο πρέπει να το δούμε κατάματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/01/31/ta-meli-tis-omonoias-den-akoloythisan-to-plano-drasis/