Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Νικήσαμε καθαρά και με καλή εμφάνιση. Θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη στο νεαρό οπαδό της ομάδας που έχασε τη ζωή του. Για το παιχνίδι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί μας ενδιαφέρει πολύ και αυτός ο θεσμός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές. Δημιούργησαν και σκόραραν τρία γκολ και μπορούσαν και για άλλα».
Τι κρατάτε από αυτό το παιχνίδι και τι όχι; «Κρατάμε τη διάθεση. Υπήρχε κίνηση στο χώρο, είχαμε ρυθμό, αυτοπεποίθηση και καλά τρεξίματα. Υπάρχει ποιότητα και η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο. Πήραμε τρεις βαθμούς, τίποτα περισσότερο. Έχουμε αρκετό δρόμο και συνεχίζουμε».
Ποια τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας; Και στο πιο ψηλό σημείο να φτάσουμε, θα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Μακάρι να συνεχίζουμε να χτίζουμε από κει που μένουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, όμως το ότι σκοράραμε νωρίς, μας βοήθησε».
Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Κανείς δεν πίστευε ότι ο Άρης θα είναι πρώτος αυτή τη στιγμή. Θα θέλουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας σε αυτό το παιχνίδι».
Για τη σημασία που θα δώσει στο κύπελλο: «Εμένα με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι. Θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους».