Βολές κατά της διαιτησίας του Κυριάκου Χριστοδούλου έριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Θέλουμε διαιτητές με προσωπικότητα κι όχι διαιτητές που πάσχουν από έλλειψη προσωπικότητας. Ο συγκεκριμένος έδειξε πολλές φορές ότι πάσχει από έλλειψη προσωπικότητας. Σφύριξε φάσεις που μόνο αυτός είδε. Έδειξε κίτρινη σε παίκτη μας χωρίς να κάνει φάουλ.
Σήμερα είχαμε VAR; Αν ναι, καλύτερα να μην τους φέρνουμε! Πραγματικά μας αφήνει με ένα αίσθημα απορίας του τι συμβαίνει. Ο κ. Μάζιτς τα βλέπει αυτά τα πράγματα; Περιμένουμε να δούμε από τους ιδιαίτερα ευαίσθητους τι θα πουν όταν πρόκειται για φάσεις του ΑΠΟΕΛ. Φτάσαμε λίγο πριν τα πλέι οφ και συζητάμε ακόμη για τη διαιτησία. Ο διαιτητής σήμερα έχει θέμα αντίληψης. Δεν βλέπει τις φάσεις. Είχαμε δύο περιπτώσεις πέναλτι και δεν έδωσε κανένα και ο VAR δεν του είπε τίποτα», είπε για το θέμα της διαιτησίας αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί:
«Δώσαμε πολλές φορές συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά σήμερα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε μια διαφορετική νοοτροπία», εκφράζοντας παράπονα για καθυστερήσεις από την ομάδα της Λεμεσού.
Για το αγωνιστικό, ανέφερε: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χάσαμε σωρεία ευκαιριών, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς στο ημίχρονο κι ΄χι ο Άρης στην δεύτερη του τελική προσπάθεια. Αυτό που μας αφήνει το σημερινό παιχνίδι είναι ότι χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά από τις ομάδες ου βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία».