Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 για την πορεία του στην ομάδα.
Για την καλή παρουσία που είχε στον αγώνα με τον Άρη: «Κόντρα στον Άρη, όλη η ομάδα πήγε καλά και για αυτό πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Για την αλλαγή προπονητή: «Όσο πιο πολύ αγωνίζεσαι, νιώθεις και πιο χρήσιμος. Αποκτάς αυτοπεποίθηση για να έχεις καλύτερη επίδοση».
Τι μπορεί να πετύχει ο Απόλλων; «Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και θεωρώ ότι μπορώ να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».
Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα: «Ήθελα να δοκιμάσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο κ. Πετράκης μου έδειξε εμπιστοσύνη. Είναι πιο δυνατό και πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Οι πιο… μικρές ομάδες έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς».
Για τη διαφορά σε σχέση με την Κύπρο: «Υπάρχουν γήπεδα που δεν έχουμε στην Κύπρο. Παίζεις σε πιο ωραία γήπεδα με περισσότερο κόσμο».
Για το συμβόλαιο του: «Είναι για τρία χρόνια. Προσπαθώ να αποδεικνύω ότι μου αξίζει να είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις φιλοδοξίες του και ο καθένας μπορεί να πετύχει τους στόχους του».
Για τα δημοσιεύματα περί επιστροφής στην Κύπρο: «Όχι. Τώρα, δεν υπάρχει κανένα σενάριο επιστροφής. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα».