Τα όσα αναφέρει το πόρισμα του Υπουργείου Υγείας δημιουργούν μεγαλύτερη αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα είναι υπέρ της. Ακόμη και το ότι καταλογίζεται ευθύνη σε Ακοράν-Ροσάλες για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αφορά τους ιδίους κι όχι την ομάδα.
Τονίζεται επίσης ότι ορθά αποδεσμεύτηκε ο ένας εκ των δύο (Ακοράν), ενώ για τον Ροσάλες σημειώνεται πως δεν έγινε διαδικασία αποδέσμευσης καθώς δεν είχε δηλωθεί σαν θετικό κρούσμα…
Το γεγονός ότι δεν επιρρίπτεται ευθύνη στην ομάδα είναι αυτό που δημιουργεί αισιοδοξία στις τάξεις της ΑΕΚ. Καλό θα είναι βεβαίως να αναμένουμε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κι ακολούθως, θα μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς εκτιμήσεις για όλα…
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Φουλάρει ο Τσάβι Ρόκα για τουλάχιστον δύο μεταγραφές, ενός μέσου κι ενός εξτρέμ. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Καταλανός είναι πάρα πολύ κοντά στον ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και είναι θέμα χρόνου να προκύψει η επίσημη ανακοίνωση!
Αυτή τη στιγμή παρεμπιπτόντως δεν αποτελεί προτεραιότητα ο αριστερός μπακ για τον κατάλογο «Β» και στόχος είναι η απόκτηση δύο παικτών στις θέσεις που προαναφέραμε για τον κατάλογο «Α», οι οποίοι θα πάρουν τη θέση των Μαρτίνεθ και Τιάγκο.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι, με τον Νταβίντ Καταλά να μην υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές.
Ο Ροσάλες είναι με την Εθνική Βενεζουέλας, ενώ ο Γκιούρτσο είναι επίσης εκτός. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, ωστόσο δεν τίθεται θέμα να προλάβει το ματς του Σαββάτου.
Όπως είχαμε σημειώσει από το μεσημέρι, ο Μάμας θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Άρη και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Εθνικό.

Ανδρέας Βεντούρης