Με τον Σωφρόνη στον πάγκο, το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Έκανε ντεμπούτο στη 2η αγωνιστική ο Κύπριος προπονητής και είδε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη 1-0 ενώ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής έμεινε στην ισοπαλία 1-1.
Δεν θέλει με τίποτε να…τριτώσει το κακό, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο κύπελλο και έχει για μοναδικό στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη και στο προβάδισμα πρόκρισης.
Έχει μάλιστα να λέει ο Σωφρόνης, ότι και στα δύο ματς που προηγήθηκαν, από καθαρή ατυχία δεν νίκησε το ΑΠΟΕΛ, ελπίζοντας ότι ο παράγοντας αυτός θα είναι διαφορετικός εν όψει της διπλής αναμέτρησης στο κύπελλο.
Σε μία χρονική στιγμή, κατά την οποία το ΑΠΟΕΛ δείχνει να είναι σε πολύ καλή φόρμα και με ελάχιστα αγωνιστικά προβλήματα, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα είναι όλα διαφορετικά αυτή τη φορά και η ομάδα θα πανηγυρίσει την πρώτη νίκη επί των «μαυροπρασίνων» ώστε να καταστεί το φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.
Από αγωνιστικής πλευράς, παραμένει το ενδιαφέρον για την 11άδα της Τετάρτης. Λογικά θα προκύψουν κάποιες αλλαγές.
Ο Οκριασβίλι ενδεχομένως να πάρει θέση βασικού, ενώ ο Σατσιάς με τη σειρά του έχει καλές πιθανότητες να είναι στην 11άδα. Επίσης ο Λουντέμο το ίδιο, έτοιμος και ο Ντανίλο, όπως και ο Τσεπάκ.
Λογικά, θα γίνουν 3-4 αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα εναντίον του Εθνικού Άχνας, ώστε να πάρουν ανάσα κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.