Έτοιμος να αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να διεκδικήσει και τους δύο φετινούς τίτλους, είναι ο Απόλλωνας. Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στην ΑΕΛ και το ιδανικό σενάριο εν όψει του επαναληπτικούς στις 2 Μαρτίου, είναι μία νίκη… δίχως να παραβιαστεί η εστία του. Με οδηγό λοιπόν τα δύο τελευταία του παιχνίδια με Ομόνοια (2-0) και Πάφος FC (1-0), οι «γαλάζιοι» θέλουν απόψε να πανηγυρίσουν τη νίκη που θα τους δώσει το πάνω χέρι για τους «8» του θεσμού. Η επιστροφή του Χαμάς διαφοροποιεί τα δεδομένα για τον Γερμανό τεχνικό που θα δώσει φανέλα βασικού στον 22χρονο αριστερό μπακ. Φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης οι Κυριάκου και Πίττας, με τους υπόλοιπους οκτώ ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα να αναμένεται να είναι οι Α. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Κολ, Ίλιεφ, Αλμπάνη και Νταμπό.
Ανήμερα του αγώνα πάντως, θα εκδικαστεί και η ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ και στον Απόλλωνα αναμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Είτε αυτή ανακοινωθεί σήμερα, είτε αύριο, είτε σε μεταγενέστερο στάδιο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ήδη ετοιμάσει τη θέση υπεράσπισης που θα έχει ενώπιον του ο Αθλητικός Δικαστής.
Επίσης, σήμερα αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας ο Τάσος Αυλωνίτης για τα διαδικαστικά και αν ολοκληρωθούν με επιτυχία, θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας. Ως εκ τούτου, αναμένεται από αύριο να μπει κανονικά στις προπονήσεις του Απόλλωνα.

Κύπρος Εγγλέζος