Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο Κύπριος τεχνικός Σάββας Δαμιανού ανέφερε τις προϋποθέσεις με τις οποίες ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα μπορέσουν να μπουν ξανά με μεγαλύτερες αξιώσεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
«Φυσικά και μπορούν. Φτάνει να σταθεροποιήσουν ή ακόμη και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Όταν συμβεί αυτό, ναι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Ανόρθωση γίνεται ξανά η ομάδα του Τιμούρ, δηλαδή χωρίς μεγάλα ρίσκα, με μεγάλες πάσες στους ακραίους, καλή στα στημένα. Ομάδα ουσίας, δεν θα παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο. Έχει μια δυναμική στην έδρα της, ίσως μεγαλύτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι όμως πολύ δύσκολο το πρόγραμμά της. Αν πάρει αποτελέσματα θα δει ξανά το πρωτάθλημα, αλλιώς μπορεί και να κινδυνέψει να μείνει εκτός εξάδας.
Το ΑΠΟΕΛ το βλέπω να επανέρχεται σε ψηλό ρυθμό κι ένταση. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες. Πατάει πολύ καλά στο γήπεδο. Αν συνεχίσει το βλέπω να μπαίνει στη διεκδίκηση του τίτλου, εφόσον του επιτρέψουν οι τρεις πιο πάνω, δηλαδή θα πρέπει να χάσουν κι αυτοί βαθμοί για να μπορέσει να τους πλησιάσει».

Ανδρέας Βεντούρης