Ικανοποιημένος για τη νίκη δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, που στάθηκε στο ότι η ομάδα του πήρε την ουσία κι ας μην έπαιξε τόσο καλά.
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημαντική νίκη. Ήρθαμε έτοιμοι για το παιχνίδι, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο όταν ο αντίπαλος έπαιζε με έντεκα ποδοσφαιριστές και δίκαια νικήσαμε. Αρχίζουμε προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με στόχο να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ας μη ξεχνάμε ότι γράφατε όλοι στα προηγούμενα παιχνίδια ότι το ΑΠΟΕΛ παίζαμε καλά και δεν παίρναμε τους βαθμούς. Καλύτερα να παίρνουμε την ουσία».

Για τις έξι κίτρινες κάρτες που δέχθηκε το ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα για μια ομάδα που έχει 65% κατοχή στα πιο πολλά παιχνίδια, δεχόμαστε πολύ εύκολα την κίτρινη».

Για τους Πολυκάρπου-Γαβριήλ: «Είναι παιδιά που έχουν τα στοιχεία και μας βοήθησαν στο παιχνίδι. Έτυχε κάτι την τελευταία στιγμή με τον Γιάννη Σατσιά, επηρεάζουν την ομάδα, ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για τα λάθη: «Υπήρχε μία πίεση στο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς, θα το αναλύσουμε στα αποδυτήρια κι όχι δημόσια. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη».

Για τον Μάγκλιτσα: «Δεν ήταν μόνο το γκολ, αλλά η συνολική του προσπάθεια. Στο πρώτο γκολ από αυτόν αρχίζει η φάση. Σίγουρα θα τον βοηθήσει πάρα πολύ, μαζί με την ένταξη του Ζοάο στην ομάδα. Είναι σημαντικός παίκτης της ομάδας».

Για τον Σαρφό: «Γνωρίζαμε για ένα τραυματισμό που είχε στον Ολυμπιακό. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει».

Αν η αλλαγή του Νατέλ έγινε λόγω τραυματισμού: «Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, θα το αξιολογήσουμε στην αυριανή προπόνηση».