Παραδέχθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή πως η απόδοση της ομάδας του δεν τον άφησε ικανοποιημένο παρά τη νίκη, στέλνοντας το μήνυμα ενόψει της συνέχειας και δη του αγώνα με τον Άρη.
«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Από τώρα ξεκινούμε τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Από το σημερινό παιχνίδι αυτό που κρατάμε είναι ότι κερδίσαμε και τα πρώτα 18 λεπτά. Μπήκαμε στο γήπεδο, ξέραμε τι θέλαμε αλλά αυτό το παιχνίδι θα μας χτυπήσει το κουδουνάκι πως χωρίς προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν αγώνα.
Καλώ τον κόσμο την Κυριακή να έρθει στο ΓΣΠ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Θα χρειαστούμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να περάσουμε στον επόμενο γύρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να το αποβάλουμε από τα αποδυτήρια. Ίσως γιατί κάπου χαλαρώσαμε, ρίξαμε ρυθμούς. Όταν χαλαρώνεις βλέπεις τα αποτελέσματα, ο αντίπαλος δημιουργεί προβλήματα και στο τέλος κουράζεσαι περισσότερο. Ήταν ένα καλό μήνυμα για όλους μας, ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για Ντονγκαλά: «Δεν πήραμε το ρίσκο, για να τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι της Κυριακής».
Αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Οκριασβίλι και για τον Σαρφό: «Δεν έχω καμία ενημέρωση και για τους δύο. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε όσο πιο πολλά πράγματα από τους παίκτες που έχουμε. Ο κάθε καλός ποδοσφαιριστής σίγουρα ενδιαφέρει την ομάδα, ο προγραμματισμός δεν σταματά».