Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, όπου μία καθηγήτρια Βιολογίας, αυτοδιορίστηκε νοσηλευτικός και αποφάσισε να εμβολιάσει κατά της COVID έναν μαθητή της και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Φρόντισε μάλιστα, περήφανη προφανώς για το κατόρθωμά της, να βιντεοσκοπήσει τον εμβολιασμό λέγοντας κατά τη διάρκειά του στον 17χρονο μαθητή της «θα είσαι μια χαρά… ελπίζω!».
Η 54χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη και κινδυνεύει τώρα με κάθειρξη μέχρι και 4 ετών, αφού όπως σημειώνεται ο εμβολιασμός δύναται να διενεργείται μόνο από εγκεκριμένους γιατρούς/νοσηλευτές ενώ όταν αφορά άτομα κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να υπάρχει η συγκατάθεση των γονέων του ατόμου.
Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς του 17χρονου ενημερώθηκαν κατόπιν εορτής, όταν αυτός επέστρεψε σπίτι και τους είπε τι έγινε.
Άγνωστο εξάλλου παραμένει πως βρέθηκε στα χέρια της καθηγήτριας το εμβόλιο κατά του κορωνοιού, αλλά και ποιας εταιρείας ήταν, αφού το μόνο αδειοδοτημένο για ανήλικους στις ΗΠΑ είναι αυτό της Pfizer.