Η ΑΕΛ πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Εθνικό Άχνας κερδίζοντας με αρκετό άγχος είναι η αλήθεια χάρις σε ένα γκολ του κορυφαίου από κάθε άποψη Μπρουνο Σάντος. Ο Βραζιλιάνος ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του και έδειχνε σε κάποιες περιπτώσεις ότι τραβούσε μόνος του την ομάδα του. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν μια σημαντική νίκη που τους επιτρέπει να χαμογελάσουν κάπως ενόψει της συνέχειας.

Σαφέστατα και δεν λύθηκαν τα προβλήματα της ΑΕΛ με μια νίκη όμως έκανε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Η ομάδα χρειάζεται να έχει συνέχεια στις νίκες για να αποκτήσει και ψυχολογία αλλά και να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Αν μη τι άλλο έφτιαξε ψυχολογία ενόψει κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Απόλλων.

Η απόδοση της ΑΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς θα περίμενε κάποιος ότι θα παρουσιαζόταν καλύτερη όμως το άγχος και η πίεση να πάρει η ομάδα αποτέλεσμα οπωσδήποτε επηρέασε την ομάδα και αυτό φαινόταν. Οι λίγοι φίλοι της ομάδας σήμερα ίσως πιο έντονα από άλλη φορά, ειδικά στην επανάληψη, βοήθησαν πάρα πολύ με την στήριξη τους.

Η ΑΕΛ ξεκόλλησε και από τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας στους 18 πλέον. Ο δρόμος εξακολουθεί να είναι δύσκολος όμως στην ομάδα δεν το σκέφτονται έτσι. Όπως είχαν δηλώσει από την ομάδα και πριν το ματς, θα βλέπουν τα ματς με την σειρά από εδώ και εμπρός, μένοντας μακριά από σενάρια.

Αριστείδου Μιχαήλ