Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο επιθετικός του Άρη Λεμεσού Μάριους Στεπίνσκι, του ζητήσαμε να μας πει πως νιώθει που μια ομάδα της εμβέλειας του Άρη πραγματοποιεί αυτή την εξαιρετική πορεία και φιγουράρει στα πολύ ψηλά της βαθμολογίας μετά από 14 αγωνιστικές.
Η απάντηση του… «Δεν νομίζω ότι ο Άρης είναι μικρή ομάδα, αντιθέτως, είναι μεγάλη ομάδα. Μπορεί στην Κύπρο να τον έχουν σαν μικρό κλαμπ αλλά η ομάδα είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα και δεν το λέω εγώ αλλά φαίνεται με αυτά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και την βαθμολογική μας θέση. Είναι μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό βλέπουμε πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τίποτε άλλο».
Είσαι δανεικός στον Άρη. Θέλεις να συνεχίσεις στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι; Να παίξεις στην Ευρώπη με την ομάδα; «Θα δω στο τέλος της σεζόν αν θα φύγω από την Κύπρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είμαι δανεικός. Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην Serie A’, εκεί που ήμουν πριν έρθω στην Κύπρο αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Ίσως μείνω για ακόμα μια χρονιά. Θα δούμε».

Χρίστος Χρίστου