Για το εξωτερικό έφυγε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κατά πληροφορίες ο παρουσιαστής, που κατηγορείται πως δημοσίευσε σε πορνογραφικού περιεχομένου ιστοσελίδες βίντεο με πρώην συντρόφους του δίχως τη συγκατάθεσή τους, ταξίδεψε χθες με τη σύζυγό του στο Μεξικό.
Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε χθες από τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το μεσημέρι πήρε την πτήση για το Μεξικό.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ωστόσο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε φαίνεται πως επέλεξαν να ταξιδέψουν μακριά από την Ελλάδα, κάτι που επιτρέπεται βάσει νομοθεσίας, καθώς η δίωξη που του έχει ασκηθεί είναι ένα απλό πλημμέλημα.
Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ο παρουσιαστής θα δικαστεί με τη διάταξη περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων και το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει ποινή 2–3 ετών.