Για το παιχνίδι:
«Αυτό που μας έλειψε ήταν λίγη περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό τρίτο. Στο α’ ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό, καλή κίνηση με την μπάλα και πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το πρόβλημα στο επιθετικό τρίτο».
Για την φετινή πορεία στην Ευρώπη: «Ήταν πιο κοντά στα μέτρα μας φέτος οι αντίπαλοι σε σχέση με πέρσι. Δεν ήμασταν στα καλύτερα μας στο ξεκίνημα. Όλα τα παιχνίδια ήταν ισορροπημένα και αν ήμασταν από την αρχή στο καλύτερο επίπεδο και αν στο τέλος μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα θα μπορούσαμε να παίρναμε περισσότερα. Ήταν μια διδακτική εμπειρία για εμάς και ελπίζουμε με τη νέα σεζόν να πετύχουμε περισσότερα. Είχαμε και καλές παρουσίες στον όμιλο, στα δύο παιχνίδια με την Βασιλεία, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάχ και επαναλαμβάνω ότι θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε περισσότερα τη νέα χρονιά».
Στο τέλος ο κόσμος ευχαρίστησε την ομάδα και ζήτησε πρωτάθλημα. Τι θα τους πείτε;  «Είναι θετικό που ευχαρίστησαν την ομάδα. Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε στο πρωτάθλημα. Πέρσι ήμασταν πρωταθλητές και είναι φυσιολογικό αν θέλουμε ξανά. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε».