Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη και με συνολικό σκορ 1-5 προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αποβολή του Μεγιάδο στο 45′ έβγαλε… νοκ αουτ την ομάδα του Νίκου Νιόπλια που ηττήθηκε με ένα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 48′.
Το ματς δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Οι Κρητικοί είχαν τον πρώτο λόγο και ο Άρης προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Και ενώ το πρώτο ημίχρονο έφτανε στο τέλος του δίχως κάτι αξιοσημείωτο, ο Μεγιάδο έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαρά και είδε την κόκκινη κάρτα (αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες).
Τα πράγματα για τον ΟΦΗ που κυνηγούσε στο συνολικό σκορ έγιναν χειρότερα στο 48′ όταν ο Μαρινάκης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Βάτερμαν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Γκάμα το μετέτρεψε σε γκολ και κλείδωσε την πρόκριση. Ο Άρης βρήκε τους χώρους στη συνέχεια να απειλήσει και για άλλο γκολ. Ένα σουτ του Σάσα στο 55′ πέρασε ελάχιστα αουτ. Eνώ στο 62′ ο Σούντγκρεν έκανε την σέντρα, ο Βούρος προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του. Ένα ακόμα μακρινό σουτ του Καμαρά στο 70′ δεν βρήκε εστία, ενώ στο 73′ ο Βάτερμαν απέκρουσε σουτ του πολύπειρου επιθετικού. Τελικά το γκολ ήρθε στο 82′. Ο Αφρικανός επιθετικός μετά από αντεπίθεση της ομάδας του, με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Καμάου(63′ Στάικος), Τοράλ(68′ Κοροβέσης), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης(63′ Λάμπρου), Καστάνιος(63′ Γιάννου)
Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ(64′ Ματίγια), Ιτούρμπε(64′ Λούμορ), Καμαρά(85′ Μαρμαρίδης), Γκάμα(75′ Μπεναλουάν)