Με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League και τελευταία για το 2021.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης έχει ως ακολούθως:
19:30 Κεραυνός-Απόλλων
«Κώστας Παπαέλληνας» /
YouTube KOKPilot Streaming
Ο Κεραυνός υποδέχεται στην έδρα του, «Κώστας Παπαέλληνας», τον Απόλλωνα, με αμφότερες τις δυο ομάδες να προέρχονται από επιτυχία και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Η ομάδα του Στροβόλου έχει απολογισμό οκτώ νίκες και δύο ήττες. Από την πλευρά τους οι «γαλάζιοι» μετρούν πέντε νίκες και έξι ήττες. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.
19:30 ΑΕΚ-Αχιλλέας Καϊμακλίου
 «Κίτιον» / CBF TVPilot Streaming
Στη Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ παίζει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Οι «κιτρινοπράσινοι» ψάχνουν για το τρίτο σερί ροζ φύλλο τους, έχοντας συνολικά εννέα νίκες και δύο ήττες. Οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν επάνοδο στις επιτυχίες, έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και επτά ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.
19:30 ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ
Αίθουσα Δήμου Αγίου Δομετίου / CBF TVPilot Streaming
Στον Άγιο Δομέτιο η τελευταία στη βαθμολογία Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ θα υποδεχθεί τον, εκ των πρωτοπόρων, ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι σε δέκα αγώνες έχουν μία νίκη και εννέα ήττες, ενώ ο απολογισμός για τους «γαλαζοκίτρινους», που κρατάνε το αήττητό τους για εφτά σερί αγώνες, είναι εννέα νίκες και δύο ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΑΕΛΑνόρθωση 103-95
Ομόνοια-ΑΠΟΠ 91-67
ΕΘΑ-ΕΝΠ (αναβλήθηκε)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13Η)
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022
19:30 ΕΝΠ-Ομόνοια
19:30 ΑπόλλωνΑΕΚ
19:30 ΑΠΟΠ-ΑΕΛ
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022
19:30 Αχιλλέας-ΕΘΑ
19:30 ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός
19:30 Ανόρθωση-ΕΝΑΔ

Χρίστος Χρίστου