Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον κορωνοϊό, αφού εντοπίστηκε θετικό κρούσμα που αφορά ποδοσφαιριστή. Στην ομάδα έχουν πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται βάσει πρωτοκόλλου και ελπίζουν ότι δεν θα έχει υπάρξει καμία διασπορά. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα συνεχίζεται με τον προπονητή της ομάδας να ψάχνει τις λύσεις για τις απουσίες. Εκτός πλάνων του Σάββα Παντελίδη είναι οι Μαζάν, Ριστέφσκι, Μαΐντεβατς, Βοζίνια και ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους, να μπορέσουν να μπουν στην εξάδα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ΑΕΛ να πάρει πολλούς βαθμούς στα εναπομείναντα οκτώ παιχνίδια αφού έχει να καλύψει έδαφος.
Το θετικό για την ΑΕΛ είναι ότι τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια τα έχει στη Λεμεσό με Απόλλωνα, ΠΑΕΕΚ, Εθνικό, Άρη, ΑΠΟΕΛ και Δόξα και θα ταξιδέψει εκτός Λεμεσού, μόνο για τα ντέρμπι κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ αντίστοιχα.
Είναι κατανοητό ότι αν η ΑΕΛ εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό την έδρα της θα έχει πιθανότητες να προλάβει το πρώτο γκρουπ. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά είναι στο χέρι της να μπορέσει να τα καταφέρει.
Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε κάτι μέχρι στιγμής, όμως οι πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΛ να είναι κοντά στην πρώτη της ανακοίνωση έχουν πληθύνει. Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει νεότερο στο κομμάτι αυτό.

Αριστείδου Μιχαήλ