Να συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε στη Λεμεσό στοχεύει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο (17:00). Η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξει να πάρει το δεύτερο διαδοχικό «διπλό» και να δώσει συνέχεια στην πετυχημένη πορεία της, σε ένα ματς που θεωρείται μεν το φαβορί, αλλά θα κληθεί να το αποδείξει στο γήπεδο.
Απέναντι στην ομάδα που στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά εκείνος ο αγώνας ήταν ορόσημο στο να πραγματοποιηθούν οι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, που δημιούργησαν εντελώς διαφορετικά δεδομένα και της προσέδωσαν πολύ μεγαλύτερη ποιότητα και δυναμική.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στους Τόμοβιτς, Ναούμ και Εγγλέζου. Για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ιωακείμ Τούμπας. Παρτενέρ του Μιλίτσεβιτς στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Μίκελ Γκονζάλεθ, με τον Ροσάλες δεξιά και τον Άνχελ Γκαρσία αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή, είναι… αμετακίνητοι οι Λουΐς Γκουστάβο και Ραφαήλ Μάμας. Στα άκρα της επίθεσης είναι επικρατέστεροι οι Γκιούρτσο και Ακοράν, εκτός κι αν ο κόουτς επιλέξει τον Εσπινόσα. Δεν αναμένεται να αλλάξει το δίδυμο Τρισκόφσκι-Ρομό στην επιθετική γραμμή.

Ανδρέας Βεντούρης