Στις προπονήσεις θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός μετά τα 11 κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στο «τριφύλλι», με τις «πράσινες» να γυρίζουν στο παρκέ μετά από 12 μέρες πλήρους απραξίας, αφήνοντας πίσω τους την περιπέτεια του Covid-19.
Στα τεστ που έγιναν το πρωί της Τρίτης (16/11) όλες οι παίκτριες των πρωταθλητών Ελλάδας βγήκαν αρνητικές, με τις «πράσινες» να δίνουν κανονικά το «παρών» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» το απόγευμα.
Το «τριφύλλι» ωστόσο έχει δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά του, αφού το Σάββατο (20/11) θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες εντός έδρας, έχοντας στα πόδια του μόλις 4 προπονήσεις μετά από πλήρη απραξία 12 ημερών, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Eurocup κόντρα στην Ενισέι στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στις 28 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, πιθανότατα στο ΣΕΦ, στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, πριν υποδεχτεί τη Χατάι στο ΟΑΚΑ στην τελευταία στροφή των ομίλων του Eurocup την 1η του Δεκέμβρη.
Οι «πράσινες» έχουν τέσσερις δύσκολες αναμετρήσεις, υπολογίζοντας και το ματς με τις Εσπερίδες, όπου ουσιαστικά θα αναζητείται αγωνιστικός ρυθμός μετά από 12 μέρες απραξίας, κάτι που αυτόματα ανεβάζει τον βαθμό επικινδυνότητας των παιχνιδιών, με τον κορωνοϊό να «χτυπάει» τον Παναθηναϊκό στο χειρότερο σημείο της σεζόν, σε ματς που θα κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας στην Α1 Γυναικών και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.