Τις απόψεις του για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, καθώς και το επικείμενο μεταξύ τους ντέρμπι κατέθεσε στο balla ο Κύπριος τεχνικός, Νίκος Παναγιώτου.
ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ βγάζει πάθος στον αγωνιστικό χώρο, το έχει μεταφέρει ο Σωφρόνης. Κάτι λείπει ποιοτικά. Σίγουρα όμως οι πολλές απουσίες το επηρεάζουν. Υπάρχει πίεση στο ΑΠΟΕΛ και φαίνεται ότι επηρεάζει την ομάδα. Χάρηκα τον κόσμο που γέμισε το Μακάρειο και θυμηθήκαμε παλιούς καιρούς. Δείχνει να στηρίζει την ομάδα».
ΓΙΑ ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ μέχρι πριν δύο αγωνιστικές έβγαζε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έχει χαλάσει αυτή την εικόνα. Μόνο μια νίκη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ θα φέρει ηρεμία. Η ΑΕΛ των τελευταίων παιχνιδιών έβγαλε κάποιες αδυναμίες. Ειδικά με τον Άρη είχε προβλήματα μεσοεπιθετικά. Ο Κέρκεζ είναι ο ιδανικός για να βρει τις λύσεις και πρέπει να τις βρει»
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: «Αυτό που δεν με έπεισε εμένα από πλευράς ΑΠΟΕΛ είναι η επιθετική του λειτουργία. Δεν έχει αυτοματισμούς. Είναι περισσότερο με ατομικές ενέργειες. Χρειάζεται αρκετή δουλειά από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ώστε να βγάλει περισσότερη ομαδικότητα. Αν δεν το βγάλει αυτό στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, θα έχει προβλήματα.
Η ΑΕΛ θέλει να ξεφύγει από τη μουρμούρα και να μπει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να βελτιωθεί κι αυτή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, να είναι αποτελεσματική κάτι που δεν ήταν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι πιο ομάδα από το ΑΠΟΕΛ. Όποια ομάδα νικήσει, θα πάρει μεγάλη δυναμική και θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ηρεμία στη διακοπή».

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: Διαβάστε εδώ

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ: Διαβάστε εδώ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ: Διαβάστε εδώ

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Διαβάστε εδώ

Ανδρέας Βεντούρης