Στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα» φιλοξενήθηκε ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τον Ελλαδίτη:
Για το ότι ανεβαίνει σε απόδοση παιχνίδι με παιχνίδι: «Όσο η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα ήταν λίγο καλύτερα αν μέτραγε το γκολ μου με την ΑΕΚ. Να κρατήσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε και όλα θα πάνε καλά».
Για την απόδοσή του κόντρα στην Ομόνοια: «Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Τα ντέρμπι είναι αυτά που σε κάνουν να δίνεις το κάτι παραπάνω».
Για την κατάσταση τώρα στην ομάδα και τη συνέχεια: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι. Μου αρέσει η κατάσταση τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να δείξουμε το πνεύμα που είχαμε και την προηγούμενη Παρασκευή. Αν δεν νικούσαμε την Ομόνοια θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είμαστε στους στόχους μας».
Για την αντίδραση που έβγαλε η Ανόρθωση: «Ποτέ δεν πεθαίνει μία μεγάλη ομάδα. Έτσι περιμένω και την αντίδραση της Ομόνοιας. Ξέρω ότι η φανέλα παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια».
Για τη δήλωση του Τιμούρ μετά την Ομόνοια: «Ξέρω τι ήθελε να πει ο προπονητής μετά την Ομόνοια. Τώρα θα γίνουμε ομάδα. Ήθελε να πει, ότι σαν ομάδα με την πάροδο του χρόνου, ναι θα είμαστε καλύτεροι. Τα στοιχεία τώρα μπαίνουν στην ομάδα».
Για τους στόχους: «Τον πρώτο στόχο τον πετύχαμε. Πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα στην βαθμολογία. Δεν θέλω να κρύβομαι, στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
Για το τι του έχει κάνει εντύπωση: «Αν δεν μοχθήσεις, δεν μπορείς να νικήσεις στο πρωτάθλημα. Είναι αυτό που με έχει εκπλήξει. Αυτό που δεν μου έχει κάνει εντύπωση είναι κάποια γήπεδα και κάποια αποδυτήρια, το χόρτο. Θα πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητα σε αυτά. Έχει δίκιο ο προπονητής που τα λέει».
Για το ότι ο Φαμπιάνο του στέρησε το γκολ στο τελευταίο παιχνίδι: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας ο Φαμπιάνο. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια όμως».
Για την ισοπαλία με την Φλόρα και το ματς της Πέμπτης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας κόντρα στην Φλόρα στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Αξίζουμε τη νίκη. Με αυτό το στόχο πάμε στην Εσθονία. Θα κάνει καλό σε όλους μας αν έρθει η νίκη».
Για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά: «Είμαι χαρούμενος για αυτό. Το να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, είναι κάτι που μου έδωσε μια έξτρα περηφάνια. Είχα και εγώ τους λόγους μου για να τα καταφέρω. Όλη η προσμονή για αυτό το παιχνίδι, ήταν επιπλέον κίνητρο. Δεν θα το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι, ποτέ στη ζωή μου».
Για τον πανηγυρισμό του που έτρεξε στον Τιμούρ Κετσπάγια: «Το έκανα για να τον ευχαριστήσω που με έφερε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι o Τιμούρ για την Ανόρθωση. Αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ».
Για την πρότασή του από την Ανόρθωση: «Στόχος ήταν ο πρωταθλητισμός. Συν η παρουσία του Κετσπάγια, κατάλαβα το πόσο με θέλει. Πόσο ήθελε να έρθω. Μου είπε για το κίνητρο της Ευρώπης. Με βρήκε στη φάση που είχα υψηλό κίνητρο και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή επιλογή για μένα».
Για το ότι προσεγγίστηκε ξανά από την Κύπρο: «Και τον Ιανουάριο είχα κρούση από την Ανόρθωση και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και το 2016 από άλλες ομάδες. Δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για αυτό δεν ήρθα προηγουμένως. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή».
Για την αγάπη του κόσμου για την Ανόρθωση: «Κατανοώ πως φεύγοντας από την Αμμόχωστο οι φιλάθλοι, αυτό που πήραν μαζί τους μόνο, είναι η ομάδα. Αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αυτό μου δίνει ευθύνη για τη φανέλα που φοράω. Τη σέβομαι απόλυτα αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά αυτόν που προσπαθεί να δίνει το καλύτερο».
Για τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο στο πρωτάθλημα: «Με αυτά που είδα, η ΑΕΚ μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι μπροστά στη βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή, είναι ο πιο μεγάλος αντίπαλος για τον τίτλο».
Για το καλύτερο γκολ που θυμάται να πέτυχε: «Το γκολ με τον Ολυμπιακό, το φάουλ. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ».