Έντονος ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 για τη διαιτησία και τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Για τον αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Η ΑΕΚ είναι μία από τις 2-3 πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Η ομάδα μας κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες το κέρδος. Μέχρι το τελευταίο λεπτό υπήρχε η διάθεση. Δεν είναι δίκαιο να λέμε ότι δεν έπαιξε καλά η ΑΕΚ. Αγωνίστηκε πολύ καλά ο Εθνικός. Καταθέσαμε ψυχή, πάθος και δύναμη. Νιώθω περήφανος γι’ αυτήν την ομάδα. Αγωνιζόμασταν σε κάποιο στάδιο με οκτώ Κύπριους και παίζαμε στα ίσα την ΑΕΚ.
Για τη διαιτησία: «Είχαμε πει ότι θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για τη διαιτησία. Να μην ασχολούμαστε και να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Είχα πει την περασμένη βδομάδα ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν μιλώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, συγκεκριμένα. Οι λεπτομέρειες να είναι λάθη από τους παίκτες μου, να το δεχθώ, αλλά δεν δεχόμαστε να χάνουμε από λάθη άλλων. Είδα ξανά τον αγώνα με την ΑΕΛ, ακόμη και στην τελευταία φάση παίκτης της αντιπάλου τραβάει απ’ τη φανέλα τον δικό μας ποδοσφαιριστή και σφύριξε τη λήξη»
Κάποιοι το εκλαμβάνουν ότι ο Εθνικός ύψωσε λευκή σημαία. Κακώς. Ο Εθνικός είναι εφτάψυχος. Ας προσέξουν κάποιοι. Χθες, μια εξόφθαλμη φάση με τον Τόμοβιτς και τον Ασούμπρε, θα έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι στον Μάριο Ηλία στις καθυστερήσεις. Για όνομα του Θεού. Κάποιοι αποφασίζουν σε ποιες ομάδες θα δίνουν πέναλτι και σε άλλες όχι; Τα λέω με αγανάκτηση. Μας έχουν κατατάξει σε άλλο… γκρουπ ομάδων. Θα έχουμε πρόβλημα.
Όταν γίνονται τέτοια λάθη, σημαίνει ότι κάποιοι νέοι διαιτητές ακολουθούν τα χνάρια των παλιών! Κάποιοι διαιτητές πρέπει να δώσουν απαντήσεις. Αν κρίνει ο κύριος Μάζιτς ότι δεν είναι σωστές, να πάνε σπίτια τους. Δεν θέλουμε εύνοια, αλλά να παίζουμε στα ίσα».