Ο Χάρι Κέιν διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν του στην Τότεναμ έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στη φετινή σεζόν ενώ τα συνολικά νούμερά του δεν θυμίζουν σε τίποτα τον επιθετικό που βγήκε πρώτος σκόρερ στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ.
Ντεφορμέ θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Χάρι Κέιν στη φετινή σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο επιθετικός της Τότεναμ έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει ένας killer μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως η φετινή χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τον Άγγλο.
Την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε Τρίτη στην Ιταλία και έχανε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε το 4ο ματς του ως βασικός στο Champions League με την φανέλα της!
Έχοντας αγωνιστεί 9 φορές με τη φανέλα των «σπερς» στη φετινή σεζόν, τα νούμερά του είναι τουλάχιστον απογοητευτικά σε σύγκριση με τα όσα είχε καταφέρει στο ίδιο σημείο της περσινής χρονιάς.
Μέχρι την 9η αγωνιστική της σεζόν 2020-2021, ο Κέιν μετρούσε 7 γκολ και 9 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σουτάρει 38 φορές ενώ είχε δημιουργήσει 19 ευκαιρίες για γκολ για τους συμπαίκτες του.
Στη φετινή σεζόν, ο Άγγλος επιθετικός μετράει μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ που ήρθαν μάλιστα από τον αγώνα απέναντι στη Νιούκαστλ, έχοντας μείνει χωρίς συμμετοχή σε γκολ στα υπόλοιπα παιχνίδια. Από την περσινή χρονιά, έχει σουτάρει τις μισές φορές (19) ενώ έχει δημιουργήσει μόλις 7 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.
Ακόμη και οι επαφές του με την μπάλα είναι πολύ λιγότερες, αφού οι 400 επαφές που είχε την περσινή σεζόν μέχρι την 9η αγωνιστική, πλέον είναι μόλις 305. Παράλληλα, έχει το χειρότερο goal ratio από όλους τους επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ, αφού σκοράρει κάθε 738 λεπτά. Οι μοναδικοί μεσοεπιθετικοί που έχουν χειρότερο goal ratio από τον Κέιν, είναι οι Τζακ Γκρίλις και Σέρτζιο Κάνιος που αγωνίζονται στα «φτερά».
Πλέον, ο Αντόνιο Κόντε πρέπει να επαναφέρει τον Κέιν στον παλιό καλό του εαυτό εάν θέλει να βάλει την Τότεναμ σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός είναι ο άνθρωπος για τις δύσκολες δουλειές και το έχει αποδείξει αρκετές φορές στην καριέρα του.