Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, που αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Άρη στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του και την προσπάθειά της για να φτάσει στην ανατροπή.
«Ήταν ένα αρκετά παράξενο παιχνίδι. Χωρίς καλό ρυθμό, πολλά φάουλ, διακοπές. Δεν αποτελεί δικαιολογία. Χάσαμε, συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, περισσότερο από ποτέ. Προσπάθησαν για να γυρίσουν το παιχνίδι. Είναι σκληρό όταν δέχεσαι την πρώτη ήττα, θα μας κάνει όμως πιο δυνατούς. Θα πάμε στη διακοπή, να ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ελέγξαμε τον ρυθμό. Έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως θεωρώ ότι ήμασταν βελτιωμένοι, αγωνιστήκαμε καλά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε με μεγαλύτερη τη φάση στο δοκάρι. Είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος αμύνεται συνεχώς. Ο αγώνας κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο δεύτερο ημίχρονο».