ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ήθελαν πολύ τη νίκη, όμως καμία ομάδα δεν την πήρε. Η ΑΕΚ, με το βαθμό της ισοπαλίας, παρέμεινε στην 2η θέση, όμως είναι πλέον στο -3 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην 5η θέση, όμως η διαφορά από την κορυφή είναι στους 10 βαθμούς.
ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ: Στο πρώτο μισό του αγώνα, η ΑΕΚ κυριάρχησε, βρήκε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν πέτυχε το γκολ που δικαιούνταν. Με τρομερό ρυθμό, απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι, ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό κάτι που είχε συνέπεια να είναι να ακίνδυνο επιθετικά.
Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό, το ΑΠΟΕΛ… ξύπνησε και έτσι είδαμε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, όμως το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η… ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ: Από την ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου, δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να υστέρησε. Όλοι, βοήθησαν ούτως ώστε να δούμε αυτήν την εξαιρετική εμφάνιση. Η φετινή ΑΕΚ είναι στελεχωμένη με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όταν μένουν στον πάγκο, ποδοσφαιριστές όπως οι Νταρμπισάιαρ, Τιάγκο και Εσπινόσα είναι πολυτέλεια.

ΤΟ… ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΕΛ: Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στο ΑΠΟΕΛ, δυσκολεύουν το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή. Τις τελευταίες αγωνιστικές, παρατάσσει ενδεκάδες… ανάγκης και αυτό είναι αρνητικό για την ομάδα. Τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν και ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ: Με τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών, η ΑΕΚ εξακολουθεί να αποδεικνύει πως φέτος είναι ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος, άσχετα αν δεν το λέει ο Νταβίντ Καταλά. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να χτίσει ένα σερί θετικών και αήττητων αποτελεσμάτων, όμως έχει ακόμη δρόμο για να καλύψει…

Ανδρέας Ανδρέου