Στην ΑΕΛ ετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Δόξα σε ένα αγώνα αρκετά σημαντικό. Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από τρία παιχνίδια δίχως νίκη και θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτό το σερί κόντρα στην Δόξα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ πονοκεφαλιάζει για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Σάντος δεξιά και περιμένει να δει τι θα γίνει με Έουλερ.
Στο πιο σημαντικό ερώτημα, για τον αντικαταστάτη του Σάντος, η απάντηση θα ήταν εύκολη, αν ο Μηνάς Αντωνίου είναι σε θέση να βγάλει 90λέπτο. Από την στιγμή που δεν έχει μετρήσει ακόμη επίσημο αγωνιστικό λεπτό από τον περασμένο Απρίλιο, η λογική λέει ότι δύσκολα θα τον δούμε στην ενδεκάδα της ομάδας. Από εκεί και πέρα και πάντα έχοντας ως δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με τετράδα στην άμυνα της, τα σενάρια είναι δύο.
Το πρώτο είναι να πάει ο Τεσέιρα δεξιά και να αγωνιστούν οι Ριστέφσκι και Σωτηρίου στο κέντρο της άμυνας με τον Μαζάν αριστερά. Το δεύτερο είναι να δούμε κάποια μίνι έκπληξη εκεί, όπως τον Ντάβερβελντ και να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας ο Τεσέιρα, μαζί με τον Σωτηρίου.
Για τον Έουλερ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αν ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι στην ενδεκάδα της ομάδας ασυζητητί. Σε διαφορετική περίπτωση ο Πελέ είναι αυτός που μάλλον θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Στο θέμα Σλόμποταν Μεντόγιεβιτς, και το γεγονός ότι προτιμήθηκε να αγωνιστεί με την Δόξα, και να εκτίσει την τιμωρία του με την ΑΕΚ, η εξήγηση λέει ότι στην ΑΕΛ βλέπουν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας ως το πιο σημαντικό και μετά θα δουν τι θα γίνει. Διότι αν δεν κερδίσει για παράδειγμα την Δόξα και μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία τι να το κάνεις αν είναι ο Μεντόγιεβιτς διαθέσιμος με την ΑΕΚ. Κυρίως με αυτό το σκεπτικό ο Μέντογιεβιτς θα αγωνιστεί στο ματς με την Δόξα που ούτως ή αλλιώς σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εύκολο.
Πλέον έχοντας ακόμα δύο μέρες προπονήσεων στην ΑΕΛ ακόμη υπάρχουν θέσεις που παίζονται στην ομάδα και λογικά η αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αρκετά για το ποιοί θα ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Αριστείδου Μιχαήλ