Δεκαπέντε γκολ πέτυχε μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, σε σύνολο εννέα αγώνων. Σε όλους βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, εκτός από τον τελευταίο με τον Άρη, που δέχθηκε και την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα…
Έξι ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει μέχρι τώρα για την ομάδα της Λάρνακας. Ασφαλώς, την… πρωτοκαθεδρία την έχει ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πέτυχε οκτώ τέρματα. Με δύο γκολ ακολουθούν οι Ματ Νταρμπισάιαρ και Άνταμ Γκιούρτσο, ενώ μία φορά σκόραραν στο πρωτάθλημα οι Ρόμο, Εσπινόσα και Άμπραχαμ.
Θα πει κάποιος πως δεν υπάρχει και μεγάλος πλουραλισμός, ωστόσο, όταν έχεις τον «Τρίσκο» να πετυχαίνει πάνω από τα μισά γκολ, τότε τι να τον κάνεις τον πλουραλισμό! Ο αρχηγός έχει πετύχει ουσιαστικά το 53% των τερμάτων της ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα… σιγήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό και Άρη!
Στο αγωνιστικό μέρος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας πήραν από σήμερα Παρασκευή τριήμερη άδεια. Από βδομάδας λοιπόν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του τραυματία Άνχελ Γκαρσία, ενώ θα επιστρέψουν και οι τέσσερεις διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους.

Ανδρέας Βεντούρης