Πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό η ετήσια Γ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ στη παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου κ. Γιώργου Πάπουτσου, της Δημοτικής Συμβούλου Λεμεσού κ. Μαρίνας Χατζημανώλη, των διαιτητών και στελεχών της αιμοδοσίας. Έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Ανδρέα μέλος του Συνδέσμου.
Ήταν μια βραδιά αγάπης και προσφοράς αφού σε αυτή τιμήθηκε ο κος Ανδρέας Ποταμίτης, από τα παλαιότερα στελέχη της Ομοσπονδίας Π.Α.Α.Ο.Κ με 57 χρόνια προσφοράς στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο.
Η στιγμή που όλοι βουρκώσαμε ήταν όταν η κ. Μαρίνα Χατζημανώλη εκπλήρωσε την επιθυμία του αείμνηστου 19 χρόνου Γρήγορη Πική, που έφυγε πριν 2 σχεδόν χρόνια σε δυστύχημα χαρίζοντας ζωή σε 9 συνανθρώπους μας , προσφέροντας η οικογένεια του τα όργανα του. Μεγαλύτερη επιθυμία του Γρήγορη ήταν να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα τον Απόλλωνα και να αγωνίζεται με τον αριθμό 13, ημερομηνία των γενεθλίων του. Η κ. Χατζημανώλη παρέδωσε στους γονείς του Γρηγόρη, τη φετινή φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, τυπωμένη με το όνομα και τον αριθμό 13.
Αναφορά έγινε από τον κ. Δημήτρη Σταύρου, πρόεδρο της αιμοδοσίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Διαιτητών, στη πετυχημένη αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύνδεσμος με 300 μπουκάλες ρεκόρ αίματος το 2021. Φέτος η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 10/1/22 ενώ παράλληλα παρέδωσε επιταγή €500 στην κ. Χατζημανώλη ως μέρος της κοινωνικής προσφοράς του συνδέσμου για το Κέντρο Ημέρας το Σπίτι του Μάριου.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διαιτητών θα στηρίξει και θα συμμετέχει στη 1η Remedica Μπλέ Διαδρομή που διοργανώνει το Europa Uomo Κύπρου για τον καρκίνο του προστάτη.Ενημέρωση της Μπλέ διαδρομής που θα γίνει στις 10/10/21 στη Λεμεσό έγινε από την κ. Χατζημανώλη επίτιμο μέλος του Europa Uomo Κύπρου. Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε στο 99539428 (Αντώνης Ζάρτηλας).