Το Squid Game σαρώνει παγκοσμίως αποτελώντας ήδη το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του Netflix στις λίγες εβδομάδες που είναι στον αέρα. Η πρωταγωνίστριά της σειράς, Τζουνγκ Χογέον, είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται μέσα σε λίγες μέρες.
Σε συνέντευξή της, η 27χρονη Κορεάτισσα που ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ (ήταν δεύτερη στο κορεατικό Next Top Model) αποκάλυψε πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του Κόμπι Μπράιαντ και μάλιστα τον χρησιμοποιούσε τις μέρες των γυρισμάτων ως πηγή έμπνευσης.
«Πριν από κάθε σκηνή έβλεπα highlights του Κόμπι Μπράιαντ, για να μπαίνω στη δολοφονική νοοτροπία που είχε ως παίκτης. Πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να το κάνουν αυτό», τόνισε σε συνέντευξή της στην κορεατική Vogue η Τζουνγκ Χογέον, που ενσαρκώνει μια κοπέλα που συμμετέχει σε ένα παιχνίδι… ζωής ή θανάτου στη δημοφιλή σειρά.
Ο Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου του 2020, έγραψε τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ με τους Λέικερς, αλλά και με την ομάδα των ΗΠΑ. Πέρα από τα επιτεύγματά του έγινε γνωστός και για τη λεγόμενη Mamba Mentality, που περιλαμβάνει ακόρεστη δίψα, εργατικότητα αλλά και διάθεση να… σκοτώσεις τον αντίπαλό σου μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.