Ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ ενδέχεται να είναι το τελευταίο για εκείνον αποκάλυψε ο Νεϊμάρ στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο ίδιος και κυκλοφόρησε μέσω της πλατφόρμας του DAZN την Κυριακή (10/10), με όνομα «Neymar & The Line Of Kings».
Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει πανηγυρίσει με τη «σελεσάο» το Μουντιάλ, αλλά έχει δει δύο φορές τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της χώρας του να πέφτουν στο κενό, όταν αποκλείστηκε το 2014 και το 2018 από τα ημιτελικά και τα προημιτελικά της διοργάνωσης αντίστοιχα.
Ωστόσο, ο 29χρονος δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του σε εθνικό επίπεδο, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό να μην βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ με τη Βραζιλία.
«Νομίζω ότι είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Το βλέπω ως το τελευταίο μου γιατί δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη του μυαλού να ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο. Έτσι θα κάνω τα πάντα για να εμφανιστώ καλά, θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω με τη χώρα μου, για να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρο που έχω από μικρός. Και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν