Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάκη Σεργίδη ο Κώστας Μαλέκος στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε» και έριξε και την ατάκα για τους Κύπριους προπονητές.
«Ο Σεργίδης ξέρει την ομάδα, ακούω ότι είναι δουλευταράς. Είναι απόδειξη και ο Μάκης και ο Λιάσος ότι «ναι κύριοι μας έχετε πετάξει για την ξενομανία σας». Δεν έχω κάτι με τους ξένους, να μου φέρεις ξένο να με βελτιώσει. Η καλύτερη εποχή ήταν όταν είχαμε τρεις ξένους και ήταν παικταράδες και πήγαμε στο άλλο άκρο. Τους τρεις κάμε τους έξι και προστάτεψε τους Κύπριους» είπε ο Μάλε.

Τι έχεις να πεις για τον Μάκη Σεργίδη: «Δεν τον έζησα σαν αντίπαλο προπονητή. Αυτά που βλέπουμε φέτος και τα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, είναι μεγάλες επιτυχίες. Είναι ιστορικά αυτά που πέτυχε με την ΠΑΕΕΚ. Οι παράγοντες πρέπει να σκεφτούν διπλά και τριπλά να φέρνουν ξένους προπονητές των 300 χιλιάδων ευρώ. Το ΑΠΟΕΛ π.χ. πήρε Πουρσαϊτίδης και Σωφρόνη που δεν έχουν το κασέ του Ντολ και του Τραμετσάνι. Και όταν μας διώξουν οι Κύπριοι είμαστε παλαβοί. Αν μας χρωστά 200 χιλιάδες θα μας πουν έκανε ένα πούρο και είμαστε ΟΚ. Ενώ τον Ντολ τον πληρώνουν ακόμα».