Κηδεία μέσα στο Τορίνο για τη Γιουβέντους, που έχασε με 2-1 από τη Σασουόλο και μάλιστα με γκολ στο 90+5′. Πρώτη νίκη της Σασουόλο στην έδρα της Γιουβέντους που οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Στο 4ο λεπτό ο Μοράτα πίεσε κι έκλεψε από τον Φεράρι, η μπάλα μέσω του ΜακΚένι, έφτασε στον Κιέζα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και πέρασε εκτός. Στο 7’ ο Ντε Σίλιο έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Μπεράρντι και ο Κονσίλι έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 18’ ο Μπεράρντι έπιασε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή με τον Περίν να πέφτει και να σώζει εντυπωσιακά. Στο 21’ το σουτ του Ραμπιό σταμάτησε πάνω στον Φεράρι, ενώ στο 37’ το φοβερό σουτ του Ντιμπάλα έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι του Κονσίλι.

Στο 41’ το γυριστό του Κιέζα από κοντά, έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Σασουόλο και στο 44’ ο Ντεφρέλ βρήκε κάθετα τον Φρατέζι που με διαγώνιο σουτ από δεξιά άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο.

Στο 57’ ο Περίν έσωσε μετά από σουτ του Ραζπαντόρι ενώ στην κόντρα ο Αϊχάν έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Κουαδράδο από δεξιά. Στο 59’ ο Κονσίλι είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Ντιμπάλα και στην επαναφορά ο Κιέζα αστόχησε με κεφαλιά.

Στο 70’ ο Περίν μπλόκαρε το σουτ του Σκαμάκα και στην κόντρα ο Κάιο έπιασε φοβερό ψαλιδάκι αλλά αστόχησε αλλά στο 76’ ο Ντιμπάλα εκτέλσε το φάουλ από αριστερά και ο ΜακΚένι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-1.

Και στο 90+5′ ενώ όλη η Γιουβέντους είχε βγει μπροστά, η Σασουόλο έφυγε στην κόντρα και ο Λόπες πλάσαρε τον Περίν ιδανικά για το 1-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο (13’ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο (80’ Κουλουσέβσκι), ΜακΚένι, Κιέζα, Ραμπιό (46’ Κουαδράδο), Λοκατέλι (80’ Αρτούρ), Μοράτα (63’ Κάιο Ζόρζε), Ντιμπάλα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Αϊχάν, Φεράρι, Μίλντιρ (87’ Αρουί), Ροζέριο, Φρατέζι (72’ Ενρίκε), Λόπες, Μπεράρντι, Ραζπαντόρι (62’ Σκαμάκα), Τραορέ (86’ Κίρικες), Ντεφρέλ (72’ Τόλιαν).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ