Σημαντική συνάντηση με τον πρωταθλητή μας στη Σκοποβολή Γιώργο Αχιλλέως, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στα γραφεία του ΚΟΑ την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τη συμμετοχή του Γιώργου Αχιλλέως στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, στους οποίος κατετάγη 9ος Ολυμπιονίκης. Συζήτησαν επίσης την πορεία της προετοιμασίας του για την επικείμενη Ολυμπιάδα «Παρίσι 2024», καθώς και για τις άλλες διεθνείς του συμμετοχές.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ καλωσορίζοντας τον Γιώργο Αχιλλέως είπε ότι οι αρχές και οι αξίες του Οργανισμού συμπίπτουν πλήρως με αυτές του πρωταθλητή μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μιχαηλίδη είναι:
«Φιλοξενήσαμε σήμερα στον ΚΟΑ έναν σούπερ αθλητή, ο οποίος στο Τόκιο έχασε από λεπτομέρειες και μικροατυχίες το μετάλλιο. Έκανε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το καλύτερο του μέχρι σήμερα, ενώ βρισκόταν στην 5η του Ολυμπιάδα. Ο Γιώργος Αχιλλέως με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξενήθηκε εδώ μαζί μας, με τον συνάδελφο στο ΔΣ Ανδρόνικο Ανδρονίκου και τους αρμόδιους λειτουργούς Κώστα Σολωμού και Πάρι Αβρααμίδη. Πρέπει να ομολογήσω ότι κάναμε μια πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση. Από τον Γιώργο ακούσαμε πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν ασφαλώς το άθλημα της Σκοποβολής. Εμείς θα μελετήσουμε τα όσα έχουμε ακούσει. Αφορούν κυρίως την προετοιμασία του για το Παρίσι 2024. Ήταν με μεγάλη ικανοποίηση που ακούσαμε ότι ο Γιώργος συνεχίζει και θα κάνει την προσπάθεια του στο Παρίσι. Εμείς σαν ΚΟΑ χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Στηρίζουμε εδώ και χρόνια τις αγωνιστικές προσπάθειες του Γιώργου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε πολύ σε αυτό το παιδί. Πιστεύουμε πολύ στις ικανότητες, στο ήθος και στον χαρακτήρα του και οι αρχές και οι αξίες του Οργανισμού συμπίπτουν πλήρως με αυτές του πρωταθλητή μας. Ευχόμαστε στον Γιώργο προσωπική, οικογενειακή και φυσικά άλλη τόση επιτυχία στο αγώνισμα που εμείς χαιρόμαστε να τον βλέπουμε. Καλή συνέχεια Γιώργο».
Ο Γιώργος Αχιλλέως από την πλευρά του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΚΟΑ, τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, το ΔΣ, αλλά και τους λειτουργούς που ήταν σήμερα στη συνάντηση. Η στήριξη μου από τον ΚΟΑ είναι διαχρονική. Είμαι ευγνώμων και τυχερός που έχω δίπλα μου τον Οργανισμό.. Συναντηθήκαμε σήμερα για να ενημερώσω τον ΚΟΑ ότι συνεχίζω μέχρι το Παρίσι 2024. Στόχος μου είναι η σωστή προετοιμασία, να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για το επόμενο βήμα και γενικά θέλω να δηλώσω ότι νιώθω σιγουριά με τον ΚΟΑ δίπλα μου».