Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μια επιλογή αποκλειστικά δική του για την οποία πάλεψε από τον περασμένο Ιανουάριο.
Όπου να ναι ο Ελλαδίτης επιθετικός θα πατήσει το 35ο έτος της ηλικίας του (19 Δεκεμβρίου 1986) και η αλήθεια να λέγεται χρίζει ειδικής διαχείρισης-μεταχειρισης (αγωνιστικής).
Ο Τιμούρ ξέρει ότι δεν θα του κάνει 30 και 35 παιχνίδια ο Λάζαρος και δη βασικός και ξέρει ότι θα πρέπει να τον προσέξει ανάλογα και ήδη το κάνει με δύο τρόπους.
Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι στο αρχικό σχήμα ο Λάζαρος και μπαίνει στην πορεία. Όχι γιατί δεν είναι παίκτης που κάνει την διαφορά αλλά είναι η διαχείριση που προαναφέραμε.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η θέση στην οποία αγωνίζεται. Πλέον και με την προσθήκη της τελευταίας στιγμής με τον Ουάρντα ο Κετσπάγια έχει περισσότερες επιλογές στα άκρα της επίθεσης και μπορεί να αποφορτίσει τον Λάζαρο από μια πιο κουραστική θέση τοποθετώντας τον ή δεύτερο επιθετικό, ή καθαρό επιθετικό πολλές φορές.

Χρίστος Χρίστου