Βαθμολογικό κέρδος μετά από δύο σερί ήττες αποκόμισε στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA ο Εθνικός Άχνας.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους εξήλθε το Σάββατο (23/10) ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΛ στο Δασάκι στέλνοντας τα δικά της μηνύματα ενόψει της συνε΄χειας της σεζόν. Το πιο βασικό μήνυμα είναι ότι η παρουσία της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 μόλις βαθμούς δεν είναι ανάλογη της δυναμικής και της ποιότητας που διαθέτει το ρόστερ της.

Ένα άλλο μήνυμα που απορρέει από την επιστροφή από το 0-2 στο 2-2 του χθεσινού αγώνα, είναι ότι δεν πρόκειται να σηκώσει εύκολα λευκή σημαία στην προσπάθεια επίτευξης τον στόχων της και θα αποτελεί «σκληρό καρύδι» απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ακολουθεί την 31η Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ, εκεί όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Θυμίζουμε ότι ο Εθνικός έχει προκριθεί και στον Β’ Γύρο της φάσης του Κυπέλλου Κύπρου, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε επικρατήσει με 0-4 επί του Αχυρώνα Λιοπετρίου στον νοκ-άουτ αγώνα του Α’ Γύρου.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι την ομάδα της Άχνας δεν μπορεί κανείς να την υποτιμά, ούτε να την ξεγράφει μέχρι το τέλος της σεζόν. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο…

Τάσος Θεοδώρου