Για τον αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν και την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση και δη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για το ματς με τη Φλόρα: «Υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα, αλλά και πλήρης εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιστραφεί το σκηνικό. Οι δυνατότητές μας είναι μεγαλύτερες. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι το φαβορί, αποδείχθηκε ότι και η Παρτίζαν είναι μια ομάδα με ψηλές προσδοκίες. Θεωρώ ότι το επίπεδο μας είναι πιο ψηλό από τη Φλόρα, ανεξαρτήτως του χθεσινού αποτελέσματος και θα πρέπει να φανεί στην Εσθονία».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Αυτό που θέλουμε είναι να δούμε κάποια πράγματα που επισημαίνονται από τον Τύπο και απ’ όλους, κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά να βελτιώνονται. Είναι τέτοιο το φετινό πρωτάθλημα που καλύπτονται οι διαφορές. Το πρώτιστο είναι να δούμε βελτίωση. Είναι όντως σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε μία… καυτή έδρα, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει. Τη Δευτέρα θα κριθούμε όλοι».
Για τα αγωνιστικά: «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Αμπαρτζουμιάν. Θα επισκεφτεί το γιατρό και θα ενημερωθούμε. Δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά αν δεν έχω την ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα αξιολογηθεί επίσης και η κατάσταση του Αντωνιάδη. Ο Μπουσουλάτζιτς δεν θα προλάβει, για τον Κορέια θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των προπονήσεων».
Για Κατσαράβα: «Τα παιδιά υπάρχουν στο ρόστερ γιατί ο προπονητής θεωρεί ότι αξίζουν τη θέση που έχουν. Ο Νίκα σχολιάζεται και το αντιλαμβάνομαι γιατί ήταν η πρώτη του φορά στην ενδεκάδα. Πήρε χρόνο και ο Μιχάλης Ιωάννου, ο Αβραάμ, ο Κορρέα, τα παιδιά παίρνουν χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας».
Για το ότι επανέρχονται οι Κύπριοι διαιτητές στο VAR: «Θα είμαι ειλικρινής. Δεν δώσαμε μεγάλη σημασία καθώς είχαμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αν χρειαστεί θα σχολιάσουμε και θα τοποθετηθούμε».