Θέλει να κερδίσει το ταλέντο και να τους βοηθήσει να προσθέσουν την ποιότητα που τους διακρίνει στο παιχνίδι της ομάδας.
Έχει την καλύτερη άποψη για την ποδοσφαιρική αξία, τόσο του Οκριασβίλι, όσο και του Κβιλιτάια και το επόμενο βήμα του Σωφρόνη, είναι να τους αξιοποιήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
Πως; Βλέποντας τον Κβιλιτάια να εμφανίζεται αναγεννημένος ( τον βοήθησε η ξεκούραση) με την Ανόρθωση, περιμένει να τον δει ακόμα καλύτερο στη συνέχεια. Για να ενισχύσει μάλιστα την επιθετική του παρουσία, ετοιμάζει πέρα από το Λέο Νατέλ, με τον οποίο είναι δίδυμο, τον Οκριασβίλι σε θέση πίσω από τους δύο φορ.
Εκεί που αγωνίστηκε με την ΠΑΕΕΚ, όμως δεν ήταν στο γήπεδο ο Κβιλιτάια, αλλά ο Μάγκλιτσα.
Ο Κύπριος προπονητής, θεωρεί και πιστεύει ότι ο Οκριασβίλι σε νέο ρόλο, έχει τα φόντα και ο ίδιος να διακριθεί αλλά και η επίθεση να δουλέψει πιο καλά. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, με τον Οκριασβίλι σε ρόλο επιτελικού το ΑΠΟΕΛ, έφτιαξε τις πιο πολλές επιθετικές του ενέργειες και είχε βασικά τα καλύτερα κομμάτια στην απόδοση του και μιλάμε πάντα για το α΄ημίχρονο.
Η ταχύτητα και τεχνική που διέπει τον Οκριασβίλι, θα τον βοηθήσουν να έχει ιδανική συνεργασία με τον Κβιλιτάια, όπως και με το Νατέλ. Αυτός είναι ο λόγος που αναμένεται να προβεί σε αυτή την κίνηση ο Σωφρόνης, ελπίζοντας, ότι θα επιστρέψει…σοφότερος ο Οκριασβίλι και να γίνει πιο απλός και ειδικά, πιο ήρεμος στο παιχνίδι του.
Στο μεταξύ, ο Σωφρόνης, έμεινε ευχαριστημένος και από τον Νταουσβίλι για την απόδοση που είχε με την Ανόρθωση και είναι πολύ πιθανόν να του δώσει φανέλα βασικού με τον Εθνικό Άχνας, αντί του Μάριους Λουντέμο.
Η τελευταία φορά που έπαιξαν και οι τρεις στην αρχική 11άδα ήταν ο αγώνας στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.