Με τρίτη σερί νίκη το κλίμα θα γυρίσει άρδην στο ΑΠΟΕΛ, πολύ περισσότερο αν αυτή έρθει κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Ανόρθωση. Με διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κυριακή η καλή ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση θα μπουν για τα καλά στα «γαλαζοκίτρινα» αποδυτήρια και το είπε αρκετές φορές ο Σωφρόνης ότι αυτά είναι τα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα.
Απέμεινε μια προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αυτή του Σαββάτου αλλά ο Σωφρόνης έχει στο μυαλό την 11άδα που θα παρατάξει. Αυτή θα έχει αναγκαστικά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.
Δύο βασικοί στο ματς της περασμένης Δευτέρας δεν υπολογίζονται και αναφερόμαστε στον τραυματία Μάγκλιτσα και στον τιμωρημένο Οκριασβίλι.
Η θέση που «παίζεται» είναι η μία στη μεσαία γραμμή, του ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Λούκας Σόουζα και θα την πάρει ένας εκ των Ντασουβίλι η Λουντέμο.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαήλ, ενώ δεν θα αλλάξει ούτε η τριπλέτα των κεντρικών αμυντικών που θα αποτελείται από τους Καρώ, Σάβιτς και Πολυκάρπου. Ο Σαμπάλα θα καλύψει ολόκληρη την αριστερή πλευρά, ο Θεοδώρου την αντίστοιχη δεξιά, ενώ ο Ντανίλο θα κινείται πίσω από τους επιθετικούς Νατέλ και Κβιλιτάια.