Πριν από το παιχνίδι με την Πάφος FC γράφαμε ότι μπήκε και ο Αλμπάνης στην εξίσωση στον Απόλλωνα. Από την στιγμή που κάλυψε αρκετό από το χαμένο έδαφος (άργησε να έρθει και είχε και τραυματισμό) τότε μπορούσενα αποτελέσει μία δυνατή επιπλέον επιλογή και για το αρχικό σχήμα.
Από το παιχνίδι με την Ομόνοια φάνηκε ότι ήταν στο 100% και με την εμφάνιση του στο ΓΣΠ ήταν ξεκάθαρο ότι στο μυαλό του Τσόρνιγκερ ήταν έτοιμος και για 11άδα.
Του έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Γερμανός προπονητής και δικαιώθηκε απόλυτα. Ότι ακριβώς έκανε κόντρα στην Ομόνοια το έκανε και κόντρα στην Πάφος FC, με την διαφορά ότι έκανε και κάτι παραπάνω.
Αυτό το παραπάνω ήταν το γκολ το οποίο αναμένεται ότι θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας.
Έγινε η υπέρβαση της τελευταίας στιγμής από την διοίκηση για να τον αποκτήσει δανεικό από την ΑΕΚ Αθηνών για να κάνει την διαφορά και δείχνει ότι μπορεί να την κάνει.
Από δω και μπρος θα περιμένουν όλο και περισσότερα πράγματα από τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό και με το δίκαιο τους.
Από την στιγμή που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, είναι και σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, προσαρμόστηκε κιόλας μιας και είναι στο νησί μας σχεδόν δύο μήνες, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ που θα του δώσει ψυχολογία, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι μόνο καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν για τον Ελλαδίτη.

Χρίστος Χρίστου