Η Σκωτία κέρδισε με ανατροπή το Ισραήλ (3-2) κι έκανε άλμα για την πρόκριση.

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Ζάχαβι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σκωτία με όμορφη εκτέλεση φάουλ ενώ στο 30’ ο Ρόμπερτσον άφησε δεξιά στον ΜακΓκίν, που πλάσαρε με τη μία με το αριστερό κι έκανε το 1-1.

Ωστόσο σχεδόν με τη σέντρα, το Ισραήλ κέρδισε φάουλ και ο Νάτχο γέμισε στην περιοχή, η μπάλα έμεινε εκεί και ο Νταμπούρ πλάσαρε από κοντά για το 1-2. Στο 44’ η Σκωτία κέρδισε πέναλτι για χέρι του Νάτχο αλλά ο Μαρτσιάνο απέκρουσε την εκτέλεση του Ντάικς.

Στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά ο Ντάικς σκόραρε με προβολή με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά για επιθετικό άουτ αλλά να μετρά κανονικά μετά από χρήση του VAR.

Στο 58’ ο Γκόρντον έσωσε μετά από κοντινό πλασέ του Ζάχαβι και στο 62’ ο Μαρτσιάνο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντάικς. Και στο 90+2’ ο ΜακΤόμινεϊ έκανε το 3-2 με το στήθος εξ επαφής μετά από κόρνερ.

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, ΜακΤόμινεϊ, Χέντρι, Τίρνεϊ, Πάτερσον, Ρόμπερτσον, ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμουρ (90+5’ Κούπερ), ΜακΓκίν, Άνταμς (68’ Κρίστι), Ντάικς

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρτσιάνο, Αμπού Αμπέντ, Μεναχέμ (88’ Νταβιντάντζε), Αράντ (74’ Κϊντα), Ντάσα, Σόλομον, Νάτχο (66’ Γκλέιζερ), Πέρετς, Νταμπούρ (66’ Βάισμαν), Μπίτον, Ζάχαβι