Η Ουκρανία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Φινλανδίας και βρέθηκε στη 2η θέση. Πρώτη νίκη για τους Ουκρανούς που έχουν 8 βαθμούς, ενώ η Φινλανδία έμεινε στους πέντε πόντους.
Βασικός ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης Πάουλους Αραγιούρι που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βαλακάρι της Πάφου.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Πιάρτοβ έσωσε μετά από σουτ του Λουντ και στο 4’ ο Γιαρμολένκο με απίθανο μακρινό σουτ, άνοιξε το σκορ για την Ουκρανία. Στο 15’ το σουτ του Γιάρεμτσουκ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 24’ την ίδια τύχη είχε και το ακρινό σουτ του Στεπανένκο

Όμως στο 29’ ο Πιάτοβ και το δοκάρι έσωσαν την Ουκρανία μετά από κεφαλιά του Πογιάνπαλο, ωστόσο η άμυνα των φιλοξενουμένων έδιωξε πάνω στον Πούκι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Όμως στο 34’ ο Τσιχανκόβ έδωσε από δεξιά στον Γιάρεμτσουκ που κοντρόλαρε και πλάσαρε από κοντά για το 1-2.

Στο 35’ το σουτ του Τσιχανκόβ από ιδανική θέση, πέρασε ελάχιστα έξω ενώ μόλις άουτ έφυγε και το συρτό σουτ του Γιαρμολένκο στο 49’.

Στο 59’ ο Χραντέτσκι έσωσε μετά από σουτ του Γιάρεμτσουκ και στο 68’ το σουτ του Νίσιλα πέρασε λίγο έξω. Στο 76ο λεπτό η Φιλανδία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραγιούρι ενώ στο 85’ ο Πούκι αστόχησε από κοντά.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Τόιβιο, Αραγιούρι, Τόιβιο, Άλο (62’ Χαμαλάινεν), Ραϊτάλα (78’ Νίσκανεν), Λαμ (62’ Νίσιλα), Καμαρά, Λουντ, Πογιάνπαλο (78’ Ρίσκι), Πούκι.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Ματβιγένκο, Κριβτσόβ, Ζαμπάρνι, Στεπανένκο (77’ Σίντορτσουκ), Σαπαρένκο, Τίμτσικ, Σόμπολ (46’ Κορνιλένκο), Τσιχανκόβ (77’ Ζούμπκοβ), Γιαρμολένκο (86’ Μπουλέτσα), Γιάρεμτσουκ (86’ Ντόβμπικ)