Οι δηλώσεις του Νιλ Λένον, προπονητή της Ομόνοιας, στη διάσκεψη τύπου (19:30) ενόψει του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία, για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά:

Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια: «Δεν θα πω το πλάνο μας. Γνωρίζουμε ποια είναι η Σοσιεδάδ πήρε και το διπλό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά έχασαν στο πρωτάθλημα. Φαίνεται είχαν τα ίδια θέματα μαζί μας με την Πέμπτη-Κυριακή και την αποκατάσταση. Περιμένω να είναι φρέσκια αύριο η Σοσιεδάδ. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να είμαστε καλύτεροι με την κατοχή της μπάλας».

Aν βοηθά την Ομόνοια που είναι το αουτσάιντερ: «Σίγουρα είμαστε το αουτσάιντερ και στον όμιλο όπως ήμασταν και απέναντι στη Γάνδη και καταφέραμε να διαχειριστούμε πολύ καλά και τα δύο ματς. Ναι δεν παίξαμε καλά απέναντι στη Σέριφ όμως το 3-0 ήταν πολύ κολακευτικό. Δεν άξιζε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο μας που είμαστε εδώ. Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει να έχουμε συγκέντρωση και κίνητρο και στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί». 

Αν θα γίνουν αλλαγές: «Έχω επιλέξει την εντεκάδα. Οι παίκτες δεν την ξέρουν ακόμα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχω στο μυαλό μου και το παιχνίδι στην ΕΝΠ. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στις εναλλαγές διοργανώσεων. Δεν μου αρέσει για ροτέισιον γιατί θεωρώ ότι στέλνω λανθασμένα μηνύματα στους παίκτες μου. Πρέπει να είμαστε όλοι με τον κατάλληλο τρόπο σκέψης»

Αν έφταιξε ο κακός αγωνιστικός χώρος και ήταν αργή η Ομόνοια με Ακρίτα και Απόλλων: «Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω διαπιστώσει και εγώ αλλά δεν ήθελα να το πω για να μην θεωρηθεί δικαιολογία. Στο ΓΣΠ βοηθά ο αγωνιστικός χώρος . Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στο κάθε παιχνίδι».

Για την κατοχή της μπάλας: «Ελπίζω να έχουμε περισσότερη κατοχή. Περιμένω από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς μου να είναι πολύ συγκεντρωμένοι αλλά θέλω και οι επιθετικοί μου να δημιουργήσουν προβλήματα».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ