Με πολλά προβλήματα η Ανόρθωση θα πάει στην «Αρένα» για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, με στόχο να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία, καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Πάφος FC.
Ιωάννου, Αντωνίου, Ουαγκέ, Κάργας, Κεραυνός, Αρμπολέδα, Μαρμούκ, Τιουνέ, Μουσοντά, Φερέιρα, Περέα, Γκερέρο, Γκασάμα, και Τσίκο, είναι ποδοσφαιριστές που ήταν στα πλάνα, αλλά πλέον δεν είναι.
Οι επιλογές για τον Οκκά είναι ελάχιστες, βγάζει ωστόσο μία καλή 11άδα για να παλέψει για το καλύτερο. Μια πιθανή 11άδα μπορεί να αποτελείται από τους Μιχαήλ, Κορρέα, Μακούν, Κορέια, Κίκο, Αρτυματάς, Τεχέρα, Χρυσοστόμου, Παρούτης, Γουαρίς και Καστέλ.
Την ώρα που η ομάδα θα βρίσκεται στην «Αρένα», ο κόσμος της θα βρίσκεται στη Δυτική εξέδρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μία ενέργεια στην οποία προέβη η διοίκηση για να αποκομίσει οικονομικό όφελος.
Η είσοδος έχει οριστεί στα €10 κι όλα τα έσοδα από την εκδήλωση, εισιτήρια, καντίνες, θα τα επωφεληθεί η Ανόρθωση. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά στο www.anotickets.com και στα ταμεία, σήμερα από τις 17:30.

Ανδρέας Βεντούρης