Όλα όσα θα πει στη διάσκεψη τύπου (19:30) ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα, ενόψει της αναμέτρησης στην Πολωνία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά:

Αρχικά«Έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο ματς αύριο,  κόντρα σε μία ιστορική ομάδα που είναι συνηθισμένη να παίζει σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν ένα καλό προπονητή με πολλή εμπειρία, έχουν πολύ καλό ρόστερ. Είναι μια συμπαγής ομάδα με πολλά τρεξίματα, τους αρέσει να κρατούν μπάλα, πρέπει να δώσουμε το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πόσο καθοριστικό είναι το σημερινό παιχνίδι δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν χάσει στο πρώτο ευρωπαϊκό: «Προερχόμαστε από ήττες και οι δύο οπότε είναι καθοριστικό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ντιναμό έχασε στα τελευταία λεπτά όπως και εμείς στην Αρένα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η Ντιναμό δεν έχει σταθερό γήπεδο: «Σίγουρα είναι δύσκολο να προετοιμάζεσαι σε έτσι συνθήκες. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο αλλά ως προπονητής είμαι υποχρεωμένος να κοιτώ τη δουλειά μου. Ο Λουτσέσκου είναι πολύ έμπειρος, ξέρει τι πρέπει να κάνει και ψυχολογικά και τακτικά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε παίκτες που είναι εκτός λίστας. Ο Ροσάλες πολύ πιθανόν να μην βοηθήσει αύριο, έχουμε και κάποιους μικροτραυματισμούς δεν θα πω ποιοι είναι όμως».

Για απουσίες της Ντιναμό: «Λείπουν αρκετοί παίκτες της Ντιναμό, καλύτερα για εμάς αλλά και πάλι ο Λουτσέσκου είναι πολύ έμπειρος προπονητής με καλό ρόστερ».

Για τη βοήθεια που θα έχουν από τους οπαδούς: «Είναι πολύ ωραίο που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, τους ευχαριστούμε πολύ και όπως είπε ο Ράφα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι». 

ΡΑΦΑ ΛΟΠΕΣ: «Όπως είπε ο προπονητής παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε το 100% γιατί αντιπροσωπεύουμε την ομάδα μας αλλά και τη χώρα μας»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ