«Ας είναι ο γιος μου το τελευταίο θύμα. Ας σταματήσει η βία. Κανένα άλλο παιδί νεκρό, κανένας άλλος φίλαθλος νεκρός. Φτάνει πια». Είναι τα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού που λέει σε συγγενείς και φίλους που επισκέπτονται το σπίτι της οικογένειας στη Βέροια για να τους συμπαρασταθούν. Το μόνο που ζητούν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη να συλληφθούν όλοι οι υπαίτιοι της δολοφονίας του παιδιού τους και να μην θρηνήσει καμία μάνα και κανένας πατέρας το παιδί τους εξαιτίας της οπαδικής βίας.

Την ώρα, λοιπόν, που η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και των φίλων του, η οικογένεια του 19χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει ότι την περασμένη Τετάρτη κήδεψε τον μονάκριβο γιο τους. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του Άλκη, αλλά και η κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, βρίσκονται υπο την παρακολούθηση ψυχολόγων για να αντιμετωπίσουν τον ξαφνικό χαμό του παιδιού και αδερφού τους.

«Είναι ζωντανοί νεκροί» λένε στο protothema.gr στενοί συγγενείς που βρίσκονται στο πλευρό της μάνας και του πατέρα. «Το μοναδικό τους στήριγμα είναι πλέον η κόρη τους , η οποία είναι δυο χρόνια μεγαλύτερη από τον Άλκη και μετά το θάνατο του αδερφού της δεν αποχωρίζεται τους γονείς της», θα προσθέσουν. Η οικογένεια του Άλκη θέλουν να συλληφθούν όλα τα άτομα που πριν από πέντε ημέρες επιτέθηκαν στην παρέα των 19χρονων μόνο και μόνο επειδή ήταν ΑΡΗΣ.

«Και ο πατέρας και η μητέρα του Άλκη μας δεν θέλουν άλλη βία. Δεν θέλουν τα παιδιά να τρομοκρατούνται από χούλιγκαν. Να σταματήσει η βία και να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι υπαίτιοι του φονικού» λένε συγγενείς της οικογένειας Καμπανού στο protothema.gr.

Η οικογένεια ενημερώθηκε και για τον φιλικό αγώνα που ετοιμάζεται να γίνει μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ και επικροτεί όλες τις ενέργειες που θα αποτρέψουν από εδώ και στο εξής κάθε μορφής οπαδική βία.