Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

-Για τον Γιώργο Πετράκη: «Είναι ο καλύτερος προπονητής κι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στην ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία. Τους είχα κάνει πρόταση ότι αν πέσει η ομάδα θα χάσουν όλοι δύο μισθούς και ήταν αυτός που δέχθηκε πρώτος».

-Για την επόμενη μέρα στη β’ κατηγορία: «Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε να ανέβουμε ένα βουνό. Θα φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα. Σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε το παζλ της β’ κατηγορίας. Δεν ξέρω την κατηγορία. Είμαι 59 ετών, είχα δηλώσει ότι στα 60 μου φεύγω. Θα έφευγα φέτος αν έμενε η ομάδα. Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο. Θα ανεβάσω τη Δόξα ξανά στην α’ κατηγορία και θα φύγω».

-Για το νέο προπονητή: «Είναι πολύ νωρίς».

-Για το μπάτζετ στη β’ κατηγορία: «Ακούω τρελά ποσά. Ο προϋπολογισμός μας θα είναι 400.000 ευρώ, ούτε καν… 401».

-Για τον υποβιβασμό: «Εγώ φταίω που υποβιβάστηκε η ομάδα. Δεν ήμουν κοντά της, είδα πέντε παιχνίδια. Βαρέθηκα, αδιαφόρησα, είναι δική μου η ευθύνη. Όταν χάσαμε από τον Οθέλλο στην έδρα μας για δεύτερη φορά, τότε είπα ότι δεν μπορούμε».

-Για τον ένα οπαδό που ακολουθεί την ομάδα εκτός έδρας: «Είναι ο κ. Ανδρέας. Είναι επιβλητική η παρουσία του. Είναι στο γήπεδο από τότε που έπαιζα εγώ. Είναι απίστευτο. Πάντα παίρνει τιμητικό διαρκείας».

-Για την πρόβλεψή του ότι ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα: «Έβλεπα χθες τον Άρη και τον λυπόμουνα. Πίστευε κανείς ότι θα ξεφουσκώσει τόσο πολύ; Είναι απίστευτο με τον Άρη».

-Για την Ανόρθωση: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ έχει διχόνοια. Αν δεν ενωθούν οι δυνάμεις να κάνουν κάτι… Μπαίνει κάποιος και τον πολεμάει ο ένας και ο άλλος».

-Για την Ομόνοια: «Είναι ο κ. Παπασταύρου και καθαρίζει τα πάντα. Υπάρχει υγεία και θα είναι πάντα εκεί με τον κ. Παπασταύρου. Όταν υπάρχει ένας που κάνει κουμάντο, όλα πάνε καλά. Δείτε κι άλλες ομάδες».

-Για την Πάφος FC: «Εύχομαι να κατακτήσει το κύπελλο. Δικαιούνται, έβαλαν τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο».

-Για την ΑΕΚ: «Θα ήθελα και η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Ας με συγχωρήσει ο φίλος μου ο Πρόδρομος, το δικαιούται ο Καραπατάκης».