Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι. Τους τελευταίους μήνες το όνομα του Πολωνού επιθετικού φιγουράρει σε μια σειρά από μεταγραφικά σενάρια. Συνδέεται συνεχώς με μεταγραφή με τους περισσότερους να τον στέλνουν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως τα σενάρια αυτά δεν αληθεύουν. «Το να φύγω από την Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σίγουρα επιλογή για μένα, δεν είναι θέμα συζήτησης. Αισθάνομαι καλά και σκοπεύω να μείνω για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Όταν δεν θα είμαι πλέον στο απόγειό μου σωματικά, τότε θα το σκεφτώ», υπογράμμισε ο «Λέβα».
Σήμερα, η καταλανική Mundo Deportivo έρχεται με ρεπορτάζ της να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις του πολύπειρου επιθετικού. Ο Λεβαντόφσκι φέρεται να έχει απορρίψει μυθική πρόταση από την Saudi Pro League ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οι Σαουδάραβες κυνηγούν σταθερά λαμπερά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μέσα σε αυτά αναμφίβολα και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
O 35χρονος ωστόσο δεν θέλει να ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξαν άλλοι αστέρες του ποδοσφαίρου. Λέει όχι σε τεράστιο ποσό και παραμένει πιστός στις απόψεις του παραμένοντας στο κορυφαίο επίπεδο μέσω της Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός ιδανικά θα ήθελε να παραμείνει στη Βαρκελώνη μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Η σύμβαση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Από πλευράς Μπαρτσελόνα διοίκηση και Τσάβι τρέφουν απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπο του «Λέβα». Άπαντες τον θέλουν στην καταλανική ομάδα. Έτσι ουδείς δεν θα τον πιέσει να αλλάξει απόφαση μέσα στο καλοκαίρι…